Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У Криму Верховний суд відхилив апеляцію журналістки щодо позову проти ФСБ

Вівторок, 12 січня 2016, 16:30

Верховний суд Криму відхилив апеляційну скаргу кримської журналістки, заступника генерального директора продакшн-студії "Qara Deniz Production" Лілії Буджурової, щодо позову проти співробітників ФСБ РФ, які проводили обшук в її будинку.

Про це у вівторок повідомляють Крим.Реалії.

Верховний суд залишив у силі рішення Київського районного суду Сімферополя.

"Нічого несподіваного для мене не відбулося. Я так і думала. Важко припускати, що в Криму суд стане на сторону громадянина, який судиться з ФСБ", – прокоментувала рішення Буджурова.

"Хоча я розумію, що це гра в одні ворота, що захист своїх прав на цій території – це односторонній рух і за цим рухом йдуть ті, у кого є сила. Тим не менш, я думаю, що я буду апелювати і далі", – наголосила вона.

Правоохоронні органи наразі не коментують це рішення суду.

Раніше в листопаді 2015 року суд відхилив позов Буджурової проти співробітників ФСБ. Причиною позову стала відмова адвокату журналістки бути присутнім на місці проведення слідчої дії.

Обшук в будинку Буджурової провели 2 листопада 2015 року в рамках кримінальної справи проти власника телеканалу ATR Ленура Іслямова, якого звинувачують в екстремізмі.

Раніше Буджурова працювала на цьому телеканалі, але після його переїзду до Києва в травні цього року, вона і екс-генеральний директор ATR Ельзара Іслямова створили незалежну продакшн-студію "Qara Deniz Production". 

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування