Бойовики майже не припиняли обстіли позицій сил АТО біля Донецька і Горлівки

Середа, 13 січня 2016, 18:14

Впродовж дня проросійські бойовики практично не припиняли обстрілювати позиції сил АТО біля Донецька та на Горлівсько-Світлодарській дузі.

Про це повідомляє прес-центр АТО.

"На Луганщині та біля Маріуполя не зафіксовано використання загарбниками зброї.
Проте обстріли майже не вщухали біля Донецька та на Горлівсько-Світлодарській дузі", - йдеться у повідомленні.

Згідно з інформацією, з території Донецького летовища бойовики декілька разів зі стрілецької зброї та гранатометів відкривали вогонь в бік українських опорних пунктів в районі Опитного та Пісків. З північних околиць Донецька стріляли по українських воїнах, які несуть службу на підступах до Авдіївки.

"Напруженою ситуація залишається й біля Горлівки. Бойовики відкривали вогонь біля Новгородського та Зайцевого", - повідомили у прес-центрі АТО.

Окрім того, декілька обстрілів позицій сил АТО зі стрілецької зброї, гранатометів та великокаліберних кулеметів зафіксовані біля Луганського.

Там же відбулось нетривале бойове зіткнення з нечисельною групою бойовиків.

"Ефективним вогнем зі стрілецької зброї українські бійці змусили злочинців відступити", - повідомили у прес-центрі.

Згідно з інформацією, під вогнем бойовиків також опинились українські захисники біля Троїцького, що на межі Донецької та Луганської областей, та в районі Новоселівки.

Всього з початку доби, за даними прес-центру, проросійські бандформування 37 разів застосовували зброю проти сил АТО, однак важкого озброєння не використовували.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування