Оператор life:) перейменовано на lifecell

П'ятниця, 15 січня 2016, 11:24

Турецька компанія Turkcell, яка володіє українським мобільним оператором life:), оголосила про його перейменування в lifecell.

Про це йдеться в прес-релізі компанії.

"Оператор мобільного зв'язку life:) оголошує про новий етап розвитку компанії, який почнеться з масштабного ребрендингу. На зміну life:) приходить нова назва lifecell, співзвучна з брендом компанії Turkcell – великого міжнародного інвестора, якому належить 100% акцій українського оператора", – сказано в повідомленні.

"Під новим брендом компанія продовжить свою діяльність на ринку як зрілий, досвідчений і мультисервісний оператор, цікавий для всіх категорій абонентів", – додали в компанії.

У повідомленні нагадали, що в минулому році Turkcell викупив у олігарха Ріната Ахметова його частину оператора life:).

 

Turkcell є однією з найбільших телеком-компаній Європи, вона котирується на нью-йоркській біржі.

"Надихнувшись досягненнями своєї материнської компанії, оператор поставив перед собою мету стати українським Turkcell, компанією, яка приносить на ринок нові тренди комунікації і постійно стимулює його рухатися в майбутнє. Щоб візуально наблизити life:) до материнської компанії і підкреслити зв'язок між компаніями, новий бренд lifecell отримав не тільки однакові і схожі елементи з брендом Turkcell, але і кольори материнської компанії: синій і жовтий", – йдеться в повідомленні.

Українська правда

"Українська правда" в Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News