У Львові патрульні затримали п’яного майора поліції за кермом

П'ятниця, 15 січня 2016, 23:28

Львівські патрульні затримали чоловіка із посвідченням майора поліції, який керував автомобілем у стані алкогольного сп’яніння.

Про це йдеться у повідомленні патрульної поліції Львова у facebook.

Орієнтовно о дванадцятій годині ночі патрульні помітили на вул. Княгині Ольги,106 автомобіль BMW 520, який саме заїжджав на тротуар і на ньому припаркувався. Коли інспектори підійшли до водія, то помітили, що він перебуває у стані алкогольного сп‘яніння.

Чоловік спочатку зізнався, що водій, а потім почав заперечувати, що керував транспортним засобом і свою причетність до нього. У чоловіка при собі було посвідчення майора поліції видане 24 листопада 2015 року.

Як йдеться у повідомленні, затриманий відмовлявся від проходження тесту на алкоголь, на свою підтримку закликав друзів і рідню. Згодом, чоловік почав скаржитися на погіршення стану здоров‘я і на місце викликали швидку допомогу. Водія госпіталізували.

"Відповідальності за керування автомобілем у нетверезому стані йому не уникнути" , - сказано у повідомленні.

Повідомляється також ще про два випадки затримання водіїв у стані алкогольного сп’яніння.

Так, ще один затриманий, який керував автомобілем Daewoo Lanos у нетверезому стані намагався уникнути відповідальності прикриваючись тим, що його батько полковник міліції на пенсії. У відділі поліції з‘ясувалося, що на хлопця складали адмінпротоколи за цією ж статтею у 2013 і 2014 і 2015 році.

ДТП за участі п‘яного сталося на площі біля скверу Святого Юра. Чоловік на автомобілі марки Kia наїхав на дорожній знак. Від перевірки на стан алкогольного сп‘яніння відмовився.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News