Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Через сніг у чотирьох областях перебої з електрикою

Субота, 16 січня 2016, 09:17

В ніч на 16 січня внаслідок несприятливих погодних умов  сталося знеструмлення 81 населеного пункту у чотирьох областях.

Про це повідомили у прес-службі ДержНС України 16 січня.

Зокрема, через налипання мокрого снігу та пориви вітру без електрики у Київській області - 45 н.п., у Закарпатській - 16, в Одеській  - 14 та у Черкаській - 6.

Також через погіршенням погодних умов з 7:30 до 11:00 16 січня обмежено в’їзд великогабаритного транспорту до Києва.

"За прогнозами Укргідрометцентру, 16 січня у північних областях України (Житомирська, Київська, Чернігівська, Сумська) спостерігатиметься сильний сніг, хуртовини, у центральних областях (Вінницька, Дніпропетровська, Кіровоградська, Полтавська, Черкаська) сильний мокрий сніг з дощем, налипання мокрого снігу, ожеледь; в Україні, крім західних областей, пориви вітру 15-20 м/с", - зазначили у ДержНС.

У Держслужбі закликають дотримуватися елементарних правил безпеки під час перебування на вулиці, а водіям обмежити користування власним автотранспортом. 

Як зазначили у Нацполіції, зважаючи на погодні умови на автошляхах держави залишається високий рівень аварійності: за минулу добу зафіксовано 646 дорожньо-транспортних пригод, у яких 9 громадян загинуло та ще 72 - отримали травми різного ступеню тяжкості.

"В умовах снігопаду необхідно користуватися ближнім світлом фар (чи протитуманними фарами), дотримуватися швидкісного режиму, правил паркування (аби не заважати роботі снігоприбиральної техніки)", - вказано у повідомленні.

 

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування