Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У Києві нарахували 680 тис. грн. штрафів за неприбраний сніг

Субота, 16 січня 2016, 18:18

З початку снігопадів у Києві складено протоколи на понад 400 підприємств, які не прибирають свої території від снігу, загальна сума штрафів, яку мають сплати організації – понад 680 тис. грн.

Про це 16 січня повідомили у КМДА.

"Міські інспектори фіксують збільшення кількості комерційних структур, які за останню добу забезпечили прибирання територій", - зазначив заступник голови КМДА Петро Пантелеєв.

"Інспектори з благоустрою активно займаються інформаційною роботою  та попереджають комерційні та інші структури, які ігнорують правила благоустрою та не чистять сніг на ділянках, які за ними закріплені. Працює 10 мобільних груп, які контролюють прибирання як комунальних, так і приватних установ", – повідомив заступник голови КМДА.

Також, за повідомленням КМДА, столичні комунальні служби збільшили кількість техніки, аби встигнути ліквідувати наслідки снігопаду у Києві до зниження температури.

"КП "Київзеленбуд" вивів для прибирання снігу 73 одиниці снігоприбиральної техніки та 628 працівників для ручного прибирання. "Київавтодор" також збільшила кількість снігоочисної техніки, яка працює на столичних автошляхах, до 273 одиниць", - повідомили у КМДА.

Пішоходів закликають бути обережними через ожеделицю, а водіїв – за можливості відмовитися від поїздок приватними авто, користуючись натомість громадським транспортом.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування