Розвідка: Бойовики влаштовують п'яні перестрілки, розкрадають зброю

Неділя, 17 січня 2016, 16:33

На тимчасово окупованому Донбасі особовий склад російських терористичних військ розкрадає зброю та майно з метою власного збагачення. 

Про це 17 січня  повідомили у Головному управлінні розвідки Міноборони України.

Зокрема, в одному із мотострілецьких полків 1 АК військовослужбовець викрав автомат та боєприпаси з метою подальшого продажу.

"Зазначений факт було встановлено командуванням військової частини лише через два тижні після інциденту, що свідчить про відсутність контролю за підлеглим особовим складом зі сторони молодших командирів", - зазначили у ГУР Міноборони. 

Окрім того, за даними розвідки, у лавах бойовиків відмічені факти грубого порушення військової дисципліни та громадського порядку особовим складом противника.

"15 січня командир взводу одного з підрозділів, що дислокується у Макіївці, перебуваючи у громадському місці в стані алкогольного сп’яніння, розпочав стріляти зі стрілецької зброї", - йдеться у повідомленні. 

Як відомо, раніше в ГУР Міноборони повідомили, що у лавах бандформувань на територіях тимчасово окупованого Донбасу триває погіршення дисципліни: бойовики розкрадають паливо, що постачається з РФ. 

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування