У Кличка обіцяють, що попри морози у квартирах буде тепло

Неділя, 17 січня 2016, 22:59

Влада Києва доручила теплопостачальним організаціям забезпечити збільшення температури теплоносія.

Про це заявив заступник голови КМДА Петро Пантелеєв, повідомляє прес-служба столичної адміністрації.

За прогнозами, у найближчі дні температура повітря сягне 12 градусів морозу.

 "У квартирах столичних мешканців повинна бути комфортна температура – не нижче 18 градусів тепла. Тому підприємства "ПАТ "Київенерго" та ТОВ "Єврореконструкція" мають здійснити відповідні коригування теплоносія та підтримувати його параметри на вході в будинок", –  заявив Пантелеєв.

При цьому він зазначив, що причинами недостатньої температури у квартирах може стати проблема внутрішніх будинкових мереж. Тому житлові організації повинні ліквідувати, де це наразі технічно можливо, недоліки в роботі будинкових систем.

У КМДА також звернули увагу мешканців багатоповерхівок на роль утеплення квартир: усунення протягів, утеплення вікон, дверей та балконів, що на кілька градусів дозволяє збільшити температуру у помешканнях.

Як відомо, раніше прем'єр Арсеній Яценюк заявив, що у випадку, якщо температура в приміщенні не перевищує 12 градусів за Цельсієм, платити за рахунком від теплокомуненерго не потрібно.

При цьому за кожен градус нижче встановленої нормами температури рахунок за житлово-комунальну послугу повинен бути зменшений на 5%.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування