Одеський аеропорт не працює через сніг, порти працюють обмежено

Понеділок, 18 січня 2016, 12:21
Одеський аеропорт не працює через сніг, порти працюють обмежено

Негода в Україні ускладнила рух транспорту як на землі, так і в повітрі. Не працює аеропорт Одеса.

Міжнародний аеропорт "Одеса" не відправляє і не приймає літаків з огляду на снігопад та сильний вітер, передає Інтерфакс-Україна.

Згідно з даними онлайн-табло, на прибуття скасовані майже всі рейси до 16:00 понеділка.

Як повідломили в самому аеропорту, станом на 10:00 18 січня через несприятливі метеоумови - сильний снігопад і вітер, прийом і відправлення повітряних суден в Міжнародному аеропорту Одеса не проводиться.

 
На табло аеропорту Одеси інформація про скасовані рейси
odessa.aero

"Цілодобово безперервно ведеться розчищення злітно-посадкової смуги і перону, у роботах задіяно 10 одиниць техніки. Однак у зв'язку з погіршенням метеоумов протягом дня очікується, що виконання польотів відновиться не раніше 18.00 за київським часом. Забезпечення безпеки польотів є головним пріоритетом Міжнародного аеропорту Одеса", - сказано у повідомленні на сайті аеропорту.

Роботу аеропорту Харкова також ускладнено.

Порти України працюють з обмеженнями.

Як повідомила в понеділок прес-служба Адміністрації морських портів України (АМПУ), йдеться про Білгород-Дністровський, Одеський, Іллічівський, Усть-Дунайський, Ренійський, Ізмаїльський, Миколаївський, Херсонський порти, а також морські порти "Октябрськ" та "Южний".

Уся техніка, що перебуває на балансі АМПУ і морських портів, задіяна у боротьбі зі стихією. Триває розчищення портів, трас, надається допомога органам місцевого самоврядування з прибирання міських вулиць.

Як відомо, за даними Укравтодору стан проїзду на дорогах державного значення забезпечено, окрім 4 областей.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News