Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Кримчанам влаштують "посилений курс" цивільної оборони

Вівторок, 19 січня 2016, 09:05

Окупаційна влада Криму планує створити електронний банк даних з результатами "контролю знань" населення у сфері цивільної оборони.

Про це повідомляє прес-служба так званого "уряду" Криму.

"З метою моніторингу якості навчання в галузі цивільної оборони, результати підсумкового контролю знань слухачів за додатковими професійними програмами занесуть в електронний банк даних, який має бути створений в 2016 році", - йдеться в повідомленні.

Чиновників зобов'яжуть "удосконалювати знання, уміння і навички населення в галузі цивільної оборони та захисту від надзвичайних ситуацій в ході проведення командно-штабних, тактико-спеціальних, комплексних навчань і тренувань".

Так розпорядженням затверджено проведення командно-штабних навчань тривалістю до 3 діб у "виконавчих органах державної влади Республіки Крим" 1 раз на 2 роки, в органах місцевого самоврядування з періодичністю 1 раз на 3 роки.

Командно-штабні навчання або штабні тренування в організаціях мають проводити 1 раз на рік тривалістю до 1 доби, а в муніципальних утвореннях і організаціях, що мають небезпечні виробничі об'єкти, а також у лікувально-профілактичних установах, що мають більше 600 ліжок комплексні навчання тривалістю до 2 діб проводити 1 раз на 3 роки.

Розпорядженням також передбачено підвищення відповідальності керівників навчань і тренувань з цивільної оборони та захисту від надзвичайних ситуацій за якісну відпрацювання навчальних питань, у тому числі із залученням працюючого і непрацюючого населення, а також осіб, які навчаються.

Як відомо, початком тимчасової окупації Криму Росією офіційно визначена дата 20 лютого 2014. Країни світу визнали анексію Криму Російською Федерацією незаконною.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування