Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Розвідка: Жителі Горлівки побили офіцера ЗС РФ

Вівторок, 19 січня 2016, 12:14

Бойовики зосереджують у Донецьку особовий склад та військову техніку.

Про це повідомляє Головне управління розвідки.

"Протягом доби зусилля противника зосереджувались на посиленні/ротації передових підрозділів на Донецькому напрямку. Відмічається зосередження особового складу, озброєння та військової техніки у західному районі Донецьк", - сказано в повідомленні.

Крім того, в розвідці повідомляють про проведення навчань бойовиків з водіння та вогневої підготовки.

Посилюється негативне ставлення місцевого населення до особового складу російських військ, що перебувають на окупованих територіях.

"17 січня ц.р. у Микитівці (район м. Горлівка) місцевим населенням був побитий старший офіцер ЗС РФ, який у стані алкогольного сп’яніння неадекватно поводився у громадському місці, погрожуючи оточуючим зброєю", - сказано в повідомленні розвідки.

"Відмічені чергові факти самостійного захоплення військовослужбовцями ЗС РФ житла у м. Іловайськ, залишеного вимушеними переселенцями зі Сходу України", - додали у ГУР.

Також у розвідці зазначили, що представникам СММ ОБСЄ надана інформація про наявність у районах Луганськ, Алмазна, Розсипне та Горлівка забороненого Мінськими домовленостями озброєння – танків, артилерійських систем калібром понад 100-мм та 122-мм РСЗВ "Град".

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...