Екс-голос Путіна: Якщо перекрити кордон, "південний схід" закінчиться швидко

Вівторок, 19 січня 2016, 12:46

Колишній прес-секретар тодішнього прем'єра РФ Володимира Путіна Михайло Кожухов заявляє, що на Донбасі орудують не "мотороли", а угруповання збройних сил РФ.

Відповідне відео було викладено в мережу інтернет напередодні.

"Я 4 роки був на війні ... Я абсолютно точно знаю, що ніякий "Моторола "не в змозі привести в рух двадцятитисячні угруповання військ і організувати котел під Іловайськом або під Маріуполем", - заявив він.

"Я точно знаю. Не тому що мені так хтось сказав, а просто тому, що по-іншому не може бути, що цим угрупованням мали керувати люди, у яких диплом як мінімум Генерального штабу (РФ - "Українська правда") . Це має бути спрацьовані, які знають один одного, звичні один до одного люди", - заявив Кожухов.

"З того, що мені говорять люди, які звідти (з Донбасу) приїжджають, якщо б була перекрита межа, то проблема б "Південного Сходу" закінчилася б дуже швидко", - заявив колишній прес-секретар Путіна.

Кожухов також упевнений, що вибір України на користь Європи об'єктивний.

"Україна - це інша держава, якій я бажаю успіху. З одного боку сита Європа, з іншого - проблемна Росія. З якого дива Україна має хотіти пригорнутися туди, де є проблема? Людина і країна обирає, де краще", - сказав Кожухов.

Кожухов був прес-секретарем Путіна з листопада 1999 по січень 2000 року, коли той був главою уряду РФ.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...