Екс-пасинку Фірташа уточнили підозру

Вівторок, 19 січня 2016, 14:46

Винуватцю ДТП та колишньому пасинку Дмитра Фірташа Сергію Калиновському повідомлено про підозру в остаточній редакції по двох статтях.

Про це повідомляє прес-служба Національної поліції у вівторок.

Згідно з інформацією, 18 січня 2016 року Калиновському повідомлено про підозру в остаточній редакції за ч. 3 ст. 286 та і ч. 2 ст. 345 Кримінального кодексу України.

 

Йдеться про порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом, якщо вони спричинили загибель кількох осіб та Умисне заподіяння працівникові правоохоронного органу чи його близьким родичам побоїв, легких або середньої тяжкості тілесних ушкоджень у зв'язку з виконанням цим працівником службових обов'язків.

Вину в інкримінованих Калиновському злочинах, останній не визнав.

Як відомо, 30 травня 2007 року тоді 22-річний Калиновський на новій BMW M6, яку нібито збирався купити, на великій швидкості скоїв ДТП на бульварі Шевченка у Києві. У результаті помер 38-річний водій ВАЗ-21011 – прапорщик внутрішніх військ Володимир Куликовський, а також супутниця Калиновського Анастасія Броннікова.

Калиновський тоді потрапив у лікарню, а потім з неї утік й зник. Його навіть не змогли допитати тоді. Калиновський перебував у міжнародному розшуку із 2007

Калиновського затримали 29 вересня за рух по зустрічній смузі у Дарницькому районі. Порушник не показував поліції своїх документів.

Правоохоронці ідентифікували його завдяки фотографії, опублікованій в інтернеті.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування