Прокуратура вимагає збільшити суму застави для "мажора" Толстошеєва до 5 млн

Середа, 20 січня 2016, 01:24

Прокуратура оскаржила рішення суду про розмір застави Станіславу Толстошеєву, підозрюваному в ДТП біля станції метро "Лівобережна" в Києві.

Про це повідомляє прокуратура Києва на сторінці в Facebook.

"Прокуратурою міста Києва до Апеляційного суду м. Києва внесено апеляційну скаргу на ухвалу Шевченківського райсуду столиці, який обрав для 22-річного водія, підозрюваного у смертельному ДТП біля станції метро "Лівобережна", запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з можливістю внесення застави у розмірі 137,8 тис. грн", - йдеться в повідомленні.

Відзначається, що прокурор просить суд скасувати дану постанову і винести нове "якою застосувати до підозрюваного запобіжний захід у виді тримання під вартою та визначити розмір застави у сумі 5 мільйонів гривень".

Як повідомлялося, 15 січня Шевченківський районний суд Києва обрав запобіжний захід у вигляді арешту з альтернативою внесення 137 800 гривень для Толстошеєва.

9 січня 1 людина загинула і 1 була госпіталізована в результаті наїзду автомобіля під управлінням Толстошеєва на кіоск біля метро "Лівобережна" в Києві.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування