Розвідка: РФ посилила контроль за кордоном, щоб не впустити бойовиків

Четвер, 21 січня 2016, 11:45

ФСБ Росії посилила контроль за ділянкою кордону в районі Ростовської області, щоб не допустити на територію бойовиків з Донбасу, які самовільно лишили військові частині сепаратистів.

Про це повідомляє Головне управління розвідки у четвер.

"Відмічається погіршення стану укомплектованості з’єднань і частин 1 та 2 АК особовим складом через небажання населення окупованих територій брати участь у бойових діях", - сказано в повідомленні.

"Ефективність оголошеної окупаційною владою мобілізації є низькою. З початку січня ц.р. у м.Алчевськ для проходження військової служби відібрано лише 1% від запланованої кількості призовників", - додали у розвідці.

"З метою виявлення осіб, що самовільно залишили військові частини, та недопущення їх проникнення на територію Росії, ФСБ РФ посилила контроль за ділянкою російсько-українського кордону в Ростовській області", - зазначили у ГУР.

Крім того, у розвідці зазначили, що СММ ОБСЄ була передана інформація про наявність у районах Горлівка, Донецьк, Шахтарськ та Рози Люксембург забороненого Мінськими домовленостями озброєння – танків, САУ та 122-мм РСЗВ "Град".

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування