У Харкові обстріляли помешкання помічника нардепа. НП розслідує

Субота, 23 січня 2016, 20:14

У Харкові невідомі обстріляли помешкання Дениса Корнєва, який є помічником нардепа від БПП Олександра Кірша. 

Про це Корнєв повідомив на своїй Facebook-сторінці.

"В ніч на 23 січня по моїх вікнах невідомі відкрили вогонь. Стріляли з рушниці або рогатки - встановлять експерти. Скло на балконі розбите, пластикова рама пошкоджена. ... Ніхто з родичів не постраждав", - зазначив Корнєв. 

 
 

Він припустив, що обстріл міг бути пов'язаний з діяльністю журналіста та правозахисника, або з діяльністю помічника нардепа, або "з кримінальною справою, яка тягнеться більше 12 років". Корнєв зазначив, що за час слідтва "зі справи розбіглися  5 слідчих", а "коли я написав запит до МВС з проханням повідомити мені, чи працюють ці співробітники зараз в міліції і де, мені додому "прилетіли" лист і два постріли по вікнах".

У свою чергу у Нацполіції зазначили, що pа фактом пошкодження вікна у квартирі 31-річного харків'янина відкриnj кримінальне провадження за статтею "Хуліганство", пише Укрінформ.

"Потерпілий звернувся до поліції напередодні близько півночі. За його словами, він почув якесь бахкання і стук у шибку. Коли відкрив жалюзі, схожий звук повторився. Чоловік побачив, що скло у вікні пошкоджене, і звернувся до поліції", - зазначили в НП. 

Правоохоронці провели огляд місця події: з'ясувалося, що металева кулька діаметром приблизно 12 мм розбила перше скло у вікні й застрягла в ньому.

"Експерти виключили використання вогнепальної зброї. Характер пошкоджень і причини їх виникнення встановить експертиза. Розслідування триває", - заявили у поліції. 

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування