Демчишин доручив розібратися з регіоналом, якого призначив керувати ДП

Понеділок, 25 січня 2016, 17:04

Міністр енергетики Володимир Демчишин доручив зібрати у правоохоронних органах додаткову інформації щодо екс-регіонала Володимира Гладуна, якого призначив т.в.о. директора Полтавське управління геофізичних робіт.

Про це йдеться в повідомленні прес-служби міністерства.

У Демчишина заявили, що 21 січня Міненерго спробувало обрати директора для згаданого підприємства, але жоден із кандидатів не задовольнив вимог.

Після цього т.в.о. голови призначили Гладуна, бо начебто на попереднього керівника підприємства "надійшла низка скарг від працівників".

"В пакеті документів, поданих Гладуном, зокрема є довідка про відсутність судимості на момент подачі кандидатури", - заявили у Міненерго.

"У зв’язку з появою в пресі інформації щодо розслідування діяльності Володимира Гладуна міністр енергетики Володимир Демчишин дав доручення профільним департаментам підготувати розширену довідку про попередній досвід роботи п. Гладуна, та підготувати додаткові запити до відповідних правоохоронних органів. Після отримання додаткової інформації буде ухвалено остаточне кадрове рішення щодо кандидатури т.в.о. ДП "Полтавське управління геофізичних робіт", - заявили у міністерстві.

Як відомо, ЗМІ оприлюднили інформацію, що Демчишин призначив керувати екс-регіонала Гладуна, який перебуває під слідством у справі про розкрадання.

Українська правда

.

"Українська правда" в Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News