Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Демчишин перепросив у журналіста за "клоуна"

Вівторок, 26 січня 2016, 12:53

Міністр енергетики та вугільної промисловості Володимир Демчишин перепросив у журналіста Сергія Андрушка за свої слова, сказані йому поблизу Адміністрації президента.

Відповідну заяву поширили на сторінці його міністерства у Facebook.

"Мені дуже шкода, що мої слова, сказані минулого року в присутності журналіста Сергія Андрушка, були сприйняті як образа. Ще більше шкода, що після ефіру його програми вони були висмикнуті з контексту в соцмережах", - заявив Демчишин.

"Якщо хтось відчув себе ображеним – перепрошую. Це ніяк не було спробою образити медіа, лиш втома від відчуття, що неможливо розповісти про реформи на вулиці і вночі", - запевнив він.

"Якщо Сергій відчув, що ці слова, сказані на емоціях, були скеровані на нього – перепрошую його особисто. Я не мав на меті образити ані журналістів, ані Сергія", - додав міністр.

Демчишин зазначив, що "нам ще багато треба працювати разом, щоб розповісти людям про ті схеми минулого, з якими ми боремося".

"Ми почали це робити, і я готовий продовжувати. В кожному разі я, як завжди, відкритий до співпраці. Телефон прес-служби Ви всі знаєте", - зазначив він.

При цьому минулої неділі, 24 січня, Демчишин відмовився коментувати журналістам інцидент із Андрушком, натомість із вибаченнями виступив Юрій Стець.

Раніше програма "Схеми" оприлюднила сюжет про те, що деякі політики ходять в Адміністрацію президента вночі, а деякі мають там свої кабінети.

Коли журналіст "Схем" Андрушко зустрів біля АП міністра Демчишина, той повівся зверхньо і, серед іншого, назвав журналіста "клоуном".

"Українська правда" в Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування