Суд у четвер подумає над продовженням арешту Медведька

Середа, 27 січня 2016, 18:35

Печерський райсуд Києва переніс на 10:00 28 січня розгляд клопотання прокуратури про продовження на два місяці запобіжного заходу у вигляді цілодобового домашнього арешту для Андрія Медведька, підозрюваного у вбивстві публіциста Олеся Бузини.

Як передає кореспондент агентства "Інтерфакс-Україна" на засіданні в середу ввечері на якому був присутній Медведько, прокуратура клопотала про продовження запобіжного заходу, дія якого закінчується 31 січня.

Також прокуратура хотіла доповнити це клопотання, датоване 25 січня, постановою про продовження на два місяці строків досудового слідства, що підписано заступником генпрокурора України Юрієм Столярчуком.

Суд ухвалив рішення надати час прокурорам для вручення цього доповнення до клопотання і для ознайомлення з ним стороною захисту і випередив, що засідання продовжиться вранці в четвер.

Як відомо, 3 грудня Печерський районний суд Києва продовжив утримання під вартою для Медведька до 31 січня 2016 року. Його адвокати подали апеляцію на це рішення.

Водночас ще одному підозрюваному у вбивстві Бузини Денису Поліщуку 9 грудня Печерський райсуд змінив запобіжний захід з утримання під вартою на цілодобовий домашній арешт.

Бузина був убитий 16 квітня 2015 року в Києві у дворі багатоквартирного будинку, в якому жив.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування