Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Лавров "відчитав" Керрі за "безпардонні" звинувачення Путіна

П'ятниця, 29 січня 2016, 15:51

Міністр закордонних справ РФ Сергій Лавров висловив обурення з приводу звинувачень Білого дому на адресу президента Росії Володимира Путіна.

Про це він сказав 29 січня в ході телефонної розмови з держсекретарем США Джоном Керрі, який відбувся по американській ініціативі, повідомляє прес-служба МЗС РФ.

У МЗС РФ відзначають, що "при обговоренні проблематики російсько-американських відносин Лавров висловив обурення надуманими і безпардонними звинуваченнями на адресу керівництва Росії, що прозвучали в останні дні з вуст високопосадовців Адміністрації Обами".

Глава МЗС РФ підкреслив, що "провина за цілеспрямоване нагнітання напруженості в двосторонніх справах повністю лягає на Вашингтон".

Раніше представник Міністерства фінансів США Адам Шубін, який займається питанням американських санкцій проти Росії, в ефірі телеканалу BBC назвав Путіна "уособленням корупції".

Представник Білого дому Джош Ернест напередодні заявив, що позиція Мінфіну США відображає бачення адміністрації американського президента.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: