Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

"Житомирські ласощі" заявляють про вогнепальні поранення співробітників

Вівторок, 5 січня 2016, 07:55

Генеральний директор фабрики "Житомирські ласощі" Тетяна Горобець заявляє про те, що двоє співробітників підприємства вночі отримали вогнепальні поранення.

Про це вона повідомила Українській правді.

"Було 2 вогнепальних поранення наших співробітників (шия, грудна клітина), обидва в лікарні прооперовані. Вилучили 1 гранату. Заарештували особистого помічника Тищенка (партнер нардепа "Народного фронту" Сергія Пашинського) Гринчука Сергія", - заявила Горобець.

"З Києва глава поліції прислала 5 автобусів. Вони заарештували тітушек, які напали сьогодні о першій ночі", - додала вона.

Водночас сам Гринчук заявив "Українській правді", що не спілкувався із правоохоронцями і його не затримували. Тоді як "Житомирських ласощах" заявили, що мають докази щодо інформації, яку оприлюднювали раніше. 

Як відомо, конфлікт між Юрієм Лещинським та Ігорем Бойком за права власності на фабрику триває з 2010 року.

Протистояння за право контролю над кондитерською фабрикою в Житомирі між нинішніми і колишніми власниками загострилося ввечері 30 грудня.

У неділю на фабриці сталася сутичка співробітників з невідомими чоловіками в балаклавах.

Народний депутат від фракції "БПП" Борислав Розенблат звернувся в Генеральну прокуратуру і Службу безпеки України з проханням про втручання в конфлікт навколо кондитерської фабрики в Житомирі.

Українська правда, Інтерфакс-Україна

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування