Лисенко каже, що російське ЗМІ вигадало про справу проти Саакашвілі

Четвер, 11 лютого 2016, 08:28

Речник Адміністрації президента з питань АТО Андрій Лисенко заперечує, що у відношенні керівника Одеської області Міхеіла Саакашвілі порушено справу.

Він не говорив такого в інтерв’ю російському виданню "Новая газета", яке давав ще 24 січня минулого року, написав Лисенко у Facebook.

Речник АП з питань АТО зазначив, що публікація з’явилася перед міжнародною конференцією з безпеки у Мюнхені, "де питання з протидії російській агресії проти України стоїть на першому місці".

"Мабуть, не випадково російські пропагандисти напередодні такої визначної події використали те, що залишилося від інтерв’ю, для створення та внесення розбрату у середовище українських високопосадовців", - заявив Лисенко.

"Зокрема, у дусі КДБістських часів паралельно з інтерв’ю хтось навмисно запустив "качку" про начебто порушену кримінальну справу проти губернатора Одещини Міхеїла Саакашвілі, про що я взагалі жодного слова не казав!", - запевнив він.

Лисенко наголосив, що Росія витрачає на пропаганду великі кошти - тож треба бути пильними: "Вже називав приблизну суму, яку російська пропаганда виділяє для подібних інформаційних провокацій, – 2 млрд. доларів щорічно".

Скандалу не буде!Поява 10 лютого інтерв’ю зі мною у російському виданні «Новая газета» особисто для мене стало повною н...

Posted by Андрей Лысенко on Wednesday, February 10, 2016

Раніше "Новая газета" поширила нібито слова Лисенка, що Саакашвілі після відвідання одеського батальйону "Шторм" 14 січня "злив" в інтернет відео з передової з картами, обличчями бійців тощо – і нібито за цим фактом уже проводять розслідування.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування