Чубаров підтримав блокаду російських фур

Неділя, 14 лютого 2016, 10:24
Чубаров підтримав блокаду російських фур

Лідер Меджлісу кримськотатарського народу Рефат Чубаров підтримав громадянську ініціативу активістів, які блокують транзит російських вантажівок на території Закарпатської, Львівської, Волинської, Івано-Франківської, Чернівецької, Вінницької та Житомирської областей.

Про це Чубарова заявив у своєму Facebook.

За його словами, подібна акція є "цілком відповідальною позицією громадянського суспільства у відповідь на повну заборону РФ на транзит товарів з України через свою територію, введений з 4 січня 2016 року".

"Росія, яка окупувала Крим і розв'язана війну на сході України, має бути повністю ізольована від цивілізованого світу до того часу, поки останній російський солдат не покине територію незалежної України в її міжнародно визнаних кордонах, включно з Кримом", - заявив лідер Меджлісу.

При цьому, на думку Чубарова, необхідно провести переговори з активістами громадянського суспільства Білорусі, Латвії, Литви, Естонії про організацію ними подібних акцій на територіях своїх держав.

Абсолютно поддерживаю гражданскую инициативу сограждан в Закарпатской, Львовской, Волынской, Ивано-Франковской, Черновиц...

Опубликовано Рефатом Чубаровым 13 февраля 2016 г.

Як відомо, 12 лютого на Волині, Прикарпатті та Закарпатті активісти блокували проїзд російським вантажівкам, які прямують з Білорусі територією України.

Безстрокову акцію з блокування в'їзду в Україну вантажних автомобілів з російськими номерами і товарами 13 лютого почали у Житомирській області на пропускному пункті "Виступовичі".

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування