Перша премія "УП100. Сила жінок". Встигніть придбати квитки

Патрульному повідомили про підозру у вбивстві пасажира BMW

Четвер, 18 лютого 2016, 16:04

Прокуратура повідомила про підозру патрульному у вбивстві пасажира BMW під час переслідування автомобіля BMW 7 лютого в Києві.

Про це на брифінгу в Києві у четвер заявив заступник генерального прокурора головний військовий прокурор Анатолій Матіос.

Прокуратура оголосила патрульному поліцейському про підозру у перевищенні службових повноважень, що призвело до тяжких наслідків.

"Слідством встановлено, що поліцейський під час переслідування автомобіля BMW чітко усвідомлював, що в автомобілі крім порушника ПДР було ще троє сторонніх осіб. Не дивлячись на це вирішив застосувати табельну вогнепальну зброю, здійснив постріли в бік авто і виказав намір вчинити вбивство", - зазначив прокурор.

За словами Матіоса, цей поліцейський відстріляв майже 2 обойми зі своєї табельної зброї включаючи низку пострілів впритул по автомобілю.

"Загалом по автомобілю було зроблено 37 пострілів", - сказав він.

Військова прокуратура також оприлюднила ще частину відео переслідування BMW.

На відео з відеореєстратора патрульного поліцейського Олійника, якого підозрюють у здійсненні злочину зафіксовано стрілянину по автомобілю.

Водночас головним винуватцем смерті підлітка прокуратура вважає водія автомобіля BMW, який знаходився в стані наркотичного сп'яніння.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування