Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Люди в камуфляжі зайняли актову залу готелю Козацький на Майдані

Субота, 20 лютого 2016, 17:01
Люди в камуфляжі зайняли актову залу готелю Козацький на Майдані

Актову залу готелю Козацький в Києві зайняли кілька десятків людей у камуфляжі, які представилися членами організації "Революційні праві сили".

Виставлена на вході охорона пропускає в приміщення лише постояльців готелю.

Як повідомив ЛІГА.net один з тих, хто охороняє вхід в готель, журналістів всередину не пропускають, оскільки в актовій залі "проводиться засідання штабу організації".

Він також повідомив, що пізніше будуть оприлюднені вимоги РПС.

Згодом представники штабу РПС зачитали зі сцени на Майдані вимоги до влади і уряду: звільнити політв'язнів, згідно зі списком комітету політв'язнів, "законне відсторонення від влади" президента і уряду та не протидіяти створенню наметового містечка на Майдані.

Як повідомили в ефірі телеканалу "112" з посиланням на заяву "РПС", представники цієї організації нібито домовилися із адміністрацією готелю про те, що вони перебуватимуть у "Козацькому" ще якийсь час. 

За словами представників  РПС, у готелі вони організували "координаційний штаб". Також люди у камуфляжі планують бути на Майдані усю ніч, розкласти там намети та готуватися до Віча, яке заплановане на 17:00 неділі, 21 лютого. 

Там, за їхніми словами, вони мають намір озвучити вимоги до діючого уряду.

Окрім того, у РПС заявили, що хочуть загальної "мобілізації по Україні".

 

Як відомо, у центрі Києва в суботу згадують героїв Небесної сотні. Низка організацій заявила про наміри провести заходи, присвячені другій річниці подій Революції гідності.

Учасники акції на Майдані розсунули щити, що стояли в центрі міста, щоб звільнити площу перед стелою, винесли їх на проїжджу частину і перекрили Хрещатик з боку вулиці Інститутської і Городецького.

 
 
 
 
 

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування