Розвідка: Бойовики готують морську десантну операцію

Неділя, 21 лютого 2016, 13:56
Розвідка: Бойовики готують морську десантну операцію

Бойовики на окупованому Донбасі готуються  до морської десантної операції.

Як повідомили у Головному управлінні розвідки Міноборони України, про це свідчить активізація диверсійно-розвідувальних дій на Маріупольському напрямку.

"Підтверджено посилення 9 окремого мотострілецького полку (м. Новоазовськ) 1 АК підрозділами із складу 810 окремої бригади морської піхоти Берегових військ Чорноморського флоту РФ", - зазначено у повідомленні.

У розвідці зазначили, що з метою легалізації перебування російських морських піхотинців на цьому напрямку та приховування факту підготовки морської десантної операції, командуванням ЗС РФ 12 лютого 2016 року було опубліковано указ т.зв. "голови ДНР" Олександра Захарченка про перейменування 9 окремого мотострілецького полку в 9 особливий мотострілецький полк морської піхоти.

"Також організовано забезпечення особового складу 9 ОМСП елементами форми одягу, що притаманні морській піхоті (чорні берети, тільняшки, шеврони), а також нанесення відповідної символіки на бойову техніку", - підкреслили у ГУР МОУ. 

Як відомо, за даними розвідки, напередодні на Маріупольському напрямку в результаті бойового зіткнення було знищено диверсійно-розвідувальну групу збройних сил Російської Федерації.

Раніше в ГУР повідомили, що в районі н.п.Мар'їнка у Донецькій області загинули 9 військовослужбовців Збройних сил РФ, 8 отримали поранення.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування