Саакашвілі: Україна проходить той же шлях, що і Грузія до Революції троянд

Понеділок, 22 лютого 2016, 01:32

Цілі Саакашвілі в Україні вище ніж пост прем'єр-міністра.

Про це він заявив в інтрев'ю грузинському телеканалу Руставі-2.

Саакашвілі уточнив, що його мета полягає в тому, щоб "встановити нові правила гри і привести до політичної еліти нове покоління".

Він також зазначив, що Україні в даний час доводиться проходити той самий шлях, який проходила Грузія до Революції троянд.

За словами Саакашвілі, "народ об'єднався, щоб все змінилося на краще".

Він також заявив, що починає більш активні дії і зустрічі з народом в регіонах.

"З 22 лютого ми починаємо вихід і протягом 22 днів у мене будуть зустрічі в 22 містах України", - повідомив Саакашвілі.

При цьому, раніше радник голови Одеської ОДА Саша Боровик повідомив про можливість звільнення Саакашвілі з посади, після невдалого голосування за відставку глави уряду Арсенія Яценюка.

"Чи може це бути звільнення? Після олігархічного перевороту 16 лютого можна очікувати все, що завгодно", - заявив Боровик і висловив сподівання, що цього не буде.

"Хоча ми відчуваємо зростаючий тиск", - додав він. 

Як відомо, 16 лютого Верховна Рада визнала незадовільною роботу уряду під керівництвом Арсенія Яценюка, але не відправила у відставку главу уряду

Нардеп від БПП Сергій Лещенко заявив, що Кабінет міністрів лишився при владі через змову представників владної та олігархічної еліт. При цьому він звинуватив окремих олігархів у провальному голосуванні нардепів за відставку уряду 16 лютого.

У свою чергу Міхеїл Саакашвілі заявив, що у країні стався олігархічний переворот і закликав БПП вийти із коаліції. На його думку, залишитися в коаліції означатиме, що навіть ті члени фракції, які голосували за відставку уряду, в разі не виходу з коаліції, беруть повну формальну відповідальність "за олігархічний переворот".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...