Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Мера Старобільська застрелили двома пострілами

Вівторок, 23 лютого 2016, 10:39
Мера Старобільська застрелили двома пострілами

Мера Старобільська Луганського області Володимира Живагу вбили двома пострілами, слідство розглядає різні версії злочину.

Про це "Українській правді" повідомила у вівторок начальник відділу комунікації Головного управління Національної поліції в Луганській області Тетяна Погукай.

"На даний час за результатами проведення розтину встановлено, що смерть Володимира Миколайовича Живаги настала внаслідок вогнепального поранення у голову та шию", --повідомила вона.

"Вилучено дві кулі калібру 9 міліметрів. Цей факт внесено до Єдиного реєстру досудових рішень за статтею "умисне вбивство", - додає Погукай.

За її словами, відпрацьовуються різні версії, зокрема і вбивство пов`язане з політичною діяльністю загиблого, вбивство на побутовому підгрунті і пов'язане з господарською діяльністю.

Володимир Живага народився 14 грудня 1971 року в Старобільську. Був членом "Партії регіонів", від якої обирався до Луганської облради.

Він займав пост мера з жовтня 2015 роки після регіональних виборів, на які висувався від партії "Наш край".

Відомий тим, що на конференції, яку організував політичний проект Віктора Медведчука "Український вибір", в грудні 2013 року заявив, що "Федералізм - це майбутнє України".

Публікувався на сайті "Українського вибору" (остання замітка датується 12 вересня 2014 року) і на сайті "Старобільські хроніки".

 
скрін-шот

У день смерті на цьому порталі він зокрема опублікував критичний матеріал на адресу місцевого підприємства, яке займається вивезенням сміття.

Валентина Романенко, Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...