У Криму проводять "святковий відбір" в армію і вчать дітей складати автомат

Вівторок, 23 лютого 2016, 13:24

23 лютого в Севастополі проводять агітаційну акцію "Військова служба за контрактом у Збройних силах Російської Федерації – Твій вибір!".

Як повідомляє кореспондент Крим.Реалії, охочі служити в російській армії можуть пройти перший відбірковий тур прямісінько на площі.

Подібні заходи останнім часом проводяться практично на кожному святковому заході в місті.

Севастополь 23 лютого
Севастополь 23 лютого
Крим.Реалії

У Криму 23 лютого відзначають російське свято – "День защитника Отечества". Цей день оголошено вихідним. Ветерани, комуністи й члени комсомольської організації поклали квіти до Вічного вогню.

На вечір заплановано концерт народних колективів і феєрверк.

Тим часом, у Сімферополі відзначають крім "Дня защитника Отечества" і дворіччя створення так званої "Самооборони" Криму – формування, яке допомагало Росії анексувати півострів у 2014 році.

Сімферополь 23 лютого
Сімферополь 23 лютого

За традицією, територію проведення заходу було огороджено металевим парканом і рамками металодетекторів, повідомляє Крим.Реалії.

У рамках заходів провели молебень, "російський глава" Криму Сергій Аксьонов і його заступник Михайло Шеремет поклали квіти до пам'ятника визволителям Сімферополя.

Після цього біля будівлі кримського парламенту найбільш відзначених "самооборонців" вручили подяки й почесні грамоти – в основному за хорошу роботу під час припинення поставок електроенергії з материкової частини України до Криму.

Т. зв.
Т. зв. "самооборона Криму"

У ході заходу повідомили, що зараз у "самообороні" Криму – 500 осіб.

Під стінами кримського парламенту дітей учили складати й розкладати автомати.

Сімферополь, дітей привчають до зброї
Сімферополь, дітей привчають до зброї

Також провели концерт за участю творчих колективів міста. 

Як відомо, Росія анексувала український Крим у лютому-березні 2014 року, скориставшись кровопролиттям на Майдані й зміною влади в Києві, а також зібравши в Криму велику кількість військової техніки, військовослужбовців, "козаків" і "Самооборону".

Цивілізований світ не визнає так званий "референдум" в АРК і подальше "приєднання" півострова до РФ, захід і Україна наклали на Росію санкції.

Фото - Крим.Реалії

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування