Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

"Інтер" просить Порошенка про захист

П'ятниця, 26 лютого 2016, 09:45

Телеканал "Інтер" звернувся до президента Петра Порошенка у зв'язку з блокуванням роботи телеканалу "Цивільним корпусом "Азов", яке "Інтер" розцінює як тиск.

Про це йдеться у зверненні, розміщеному на сайті "Інтера".

"Телеканал "Інтер" звертається до Вас як до гаранта Конституції України та просить втрутитися в ситуацію, пов'язану з подіями, що відбулися сьогодні біля будівлі телеканалу", - сказано в повідомленні.

Канал зазначає, що дії "Азова" зірвали роботу знімальних груп, які повинні були виїжджати на зйомки. Співробітники телеканалу не мали змоги потрапити на роботу. Блокування роботи телеканалу здійснювалося понад дві години. 

"Вважаємо, що такими діями особи, які блокують роботу телеканалу, чинили психологічний тиск на співробітників телеканалу", - сказано в повідомленні.

"Просимо Вас не залишити цю ситуацію без уваги та сприяти недопущенню блокування роботи найбільшого в країні телеканалу, дати правову оцінку події. Вважаємо, що подібні факти тиску на ЗМІ не є припустимими у правовій державі", - додали на телеканалі.

Крім того, Інтер повідомляє, що невідомі блокували ввечері їхню  сторінку у Facebook.

Як відомо, обурення телеканалом визвало те, що  шеф-редактор каналу росіянка Столярова опинилась у центрі скандалу після того, як вилаялась під час включення з Майдану, де відбувалось вшанування героїв Небесної сотні.

Після цього СБУ заявила, що проведе перевірку заяв Столярової, яка, крім того, зробила у соцмережах низку одіозних заяв.

Нацрада з питань телебачення і радіомовлення оголосила про позапланову перевірку телеканалу "Інтер" через скандал із шеф-редакторкою.

24 лютого жінку звільнили з роботи. Ввечері 24 лютого Столярову видворили за межі України.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...