Бойовики зосередили мінометний вогонь під Красногорівкою - штаб

Неділя, 28 лютого 2016, 06:48
Бойовики зосередили мінометний вогонь під Красногорівкою - штаб

З 18 години російські найманці активно обстрілювали укріплення ЗСУ, найгарячіше було під Красногорівкою, де бойовики з мінометів калібру 120 та 82 мм здійснили 40 обстрілів.

Про це йдеться у повідомленні прес-центру штабу АТО.

Позиції українських військ поблизу Луганського, Зайцевого, Авдіївки, Пісків, Опитного та Мар’їнки російські терористи обстріляли зі стрілецької зброї, великокаліберних кулеметів та гранатометів різних систем.

Неприцільний вогонь з гранатометів та великокаліберних кулеметів терористи вели по укріпленнях поблизу Майорська та Троїцького.

Після опівночі активність обстрілів з боку бойовиків дещо знизилась. Близько 3 години ночі з гранатометів та стрілецької зброї був обстріляний опорний пункт в Пісках.

Зафіксовано обстріли позицій ЗСУ і на Луганському напрямку. Так, неприцільним вогнем з міномету калібру 82 мм в районі Богуславського російські найманці намагались спровокувати вогонь у відповідь. Протягом минулої доби українські військовослужбовці вогонь у відповідь не відкривали.

Як повідомлялось, в СЦКК підрахували кількість обстрілів позицій сил АТО з боку проросійських найманців за минулий тиждень. Так, за період з 20 до 27 лютого по позиціях сил АТО бойовики випустили понад 600 мін, здійснили 415 обстрілів, у т.ч. 85 - із зброї, забороненої мінськими угодами. 

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування