РФ перекидає зброю бойовикам через Ізварине - розвідка

Неділя, 28 лютого 2016, 16:54

Розвідка Міноборони зафіксувала факти перекидання з території РФ озброєння та військової техніки, боєприпасів та пального для потреб бойовиків.

Як повідомили у Головному управління розвідки Міноборони України, чергові факти перекидання озброєння та військової техніки, боєприпасів та пального  зафіксовано в н.п.Ізварине (Луганська обл, на кордоні з РФ). 

 

"Переміщено 3 броньованих тягачі МТ-ЛБ, 5 вантажних автомобілів з боєприпасами та 4 паливозаправники", - повідомили у ГУР МОУ.

За даними розвідки, найбільш загрозливою залишається ситуація на Маріупольському напрямку.

"За вказівкою командувача 1 АК (Донецьк) генерал-майора ЗС РФ Асапова Валерія Георгійовича (за документами прикриття – Примаков Валерій Георгійович), 9 особливий мотострілецький полк морської піхоти (Новоазовськ) посилюється особовим складом, бойовою технікою та автотранспортом, а також додатковим боєкомплектом зі складів ракетно-артилерійського озброєння корпусу", - йдеться у повідомленні. 

Окрім того бойовики підвищують боєздатність 6 окремого мотострілецького полку (Стаханов) 2 АК (Луганськ).

"Безпосередній контроль за проведенням заходів на полігоні та в штабі частини здійснює командувач корпусом генерал-майор Нікіфоров Євген Валерійович (за документами прикриття – Моргун Євген Валерійович), який у ЗС РФ обіймає посаду заступника командувача 58 Армією (Владикавказ) Південного військового округу", - зазначили у ГУР Міноборони. 

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News