Розвідка назвала імена російських військових, що загинули на Донбасі

Понеділок, 29 лютого 2016, 11:21

У неділю під Красногорівкою  загинули двоє і отримали поранення троє російських військових.

Про це повідомляє Головне управління розвідки в понеділок.

"Підтверджено чергові втрати російських військовослужбовців зі складу підрозділів 1 АК. 28 лютого загинули двоє та отримали поранення троє російських військовослужбовців зі складу диверсійно-розвідувальної групи, яка діяла на напрямку Красногорівки", - сказано в повідомленні.

Один із загиблих ідентифікований – це старший лейтенант Андрій Краснощоков.

Крім того, на Маріупольському напрямку також загинув громадянин Росії.

"Внаслідок необережного поводження з мінно-вибуховими засобами, при облаштуванні мінного поля у районі н.п.Соснівське, загинув військовослужбовець інженерно-саперної роти 9 особливого мотострілецького полку морської піхоти (Новоазовськ), громадянин Росії Дедаш Сергій Юрійович", - також повідомили у розвідці.

"У результаті обстрілу власних сил, отримав важкі поранення військовослужбовець того ж полку Гончаров Дмитро Олександрович", - сказано в повідомленні.

У розвідці також зазначають, що зафіксовані нові факти розкрадання та вивезення з території тимчасово окупованих районів України до Росії обладнання та матеріально-технічних засобів промислових об’єктів.

"27 лютого ц.р. група російських військовослужбовців демонтувала та вивезла до Російської Федерації обладнання цементного заводу, розташованого у Ясинуватій", - додали розвідники.

Вони також повідомили, що передали СММ ОБСЄ інформацію про наявність танків, САУ та 122-мм РСЗВ "Град" у районах н.п.Горлівка, Донецьк, Дебальцеве, Гусельщикове та Митьково-Качкарі.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування