В.о. голови Херсонської ОДА заявила, що їй погрожували спецслужби РФ

Понеділок, 29 лютого 2016, 22:39

Заступник голови Херсонської облдержадміністрації Валентина Січова, яка наразі виконує обов'язки голови ОДА, заявила, що російські спецслужби погрожували їй.

Про погрози Січова поінформувала журналістів у понеділок наприкінці дня після зустрічі в облдержадміністрації з другим секретарем з політичних питань Посольства Великої Британії в Україні Лісою Тамвуд.

"Невідомий чоловік зателефонував мені з Німеччини, і вимагав, щоб я не зустрічалася з кримськими татарами, щоб я вийшла і сказала, що Іслямов (відомий кримськотатарський активіст Ленур Іслямов) такий-сякий", - повідомила вона.

"Він запитав мене, чому я спілкуюсь українською мовою. А коли я відповіла, що живу в Україні, він мені сказав, що Херсонщина - це російськомовний регіон. На це я йому заявила, що мені видніше. Закінчилась наша розмова тим, що він мені сказав: "Я думаю, що з такими поглядами вам треба поберегти себе і поберегти ваших близьких", - розповіла Січова.

Вона також повідомила, що після цієї телефонної розмови зв'язалася з управлінням СБУ в Херсонській області, де їй повідомили, що дзвінок був по скайпу з Німеччини.

Січова також уточнила, що дзвінок надійшов на її мобільний телефон.

"Цей чоловік і номер мій (мобільного телефону) знав, і був досить обізнаний, де я була, що я робила. І після цієї телефонної розмови на моєму мобільному нічого (про даний дзвінок) не лишилось. Працюють російські спецслужби", - переконана перший заступник голови ОДА.

Укрінформ

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News