Постанову про відставку Абромавичуса писали на комп'ютері Чепиноги - журналіст

Четвер, 4 лютого 2016, 12:08

Постанову про відставку міністра економіки Айвараса Абромавичуса, зареєстровану в листопаді нардепом від "Відродження" Віктором Бондарем, створено на комп'ютері нардепа від БПП Віталія Чепиноги.

Про це пише журналіст Юрій Ніколов у себе в Facebook.

Як пише Ніколов, якщо відкрити вордівський файл "Проекту постанови про звільнення Айвараса Абромавичуса з посади міністра економічного розвитку і торгівлі", то можна побачити, що в полі "автор" документу зазначено "Chepynoga".

Віталій Чепинога – народний депутат із фракції БПП.

 
У властивостях документа автором зазначено Chepynoha
УП

"Українська правда" також завантажила проект постанови №3537 про відставку Абромавичуса із сайту Верховної Ради. Справді, у властивостях документа автором вказано Chepynoha.

Сам Чепинога поки не коментує цю інформацію. Зв'язатися з ним нам не вдалося. Його телефон відключено. Як відомо, зараз проходить засідання фракції БПП.

Вчера Порошенко распинался, что это именно он "пригласил (Абромавичуса) в команду, предоставил украинское гражданство и ...

Posted by Юрий Николов on Thursday, February 4, 2016

У середу, 3 лютого, Абромавичус заявив про свою відставку. При цьому він заявив, що "спочатку підконтрольні Кононенку депутати від БПП розробили постанову про мою відставку, передали її партії "Відродження" і в підсумку передали її до Верховної Ради і ті за кілька місяців зібрали аж 18 голосів", - заявив він.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News