Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Ситник: Співпраця НАБУ і ФБР почнеться в лютому

Вівторок, 9 лютого 2016, 00:48

У лютому до Києва прибувають представники Федерального бюро розслідувань США, які будуть допомагати Національному антикорупційному бюро України у відстеженні грошових потоків.

Про це заявив голова НАБУ Артем Ситник в ефірі "Громадського ТБ".

"У лютому ми чекаємо представників Федерального бюро розслідувань США, які будуть нам активно допомагати, оскільки вони мають можливість відстежувати грошові потоки в доларах по всьому світу", - сказав він.

За словами Ситника, співпраця з ФБР дозволить контролювати проходження міжнародно-правових доручень через відповідні органи в США, і буде сприяти розслідуванню цих справ в "максимально короткі терміни".

Також він повідомив, що в лютому детективи НАБУ відвідають країни Євросоюзу для отримання міжнародно-правової допомоги у кримінальній справі проти депутата від "Народного фронту" Миколи Мартиненка, яку відкрили в Швейцарії.

"Зараз з усіма країнами, де ми можемо отримати інформацію, встановлені контакти. Вже заплановані виїзди детективів за кордон для того, щоб отримати цю інформацію. Це буде в лютому", - сказав глава НАБУ

Як відомо, з 19 по 21 січня Ситник перебував з робочим візитом у Вашингтоні.

"Українська правда" в Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування