Адвокат затриманого ГРУшника Александрова покинув Україну

Четвер, 10 березня 2016, 00:27
Адвокат затриманого ГРУшника Александрова покинув Україну

Адвокат затриманого під Щастям російського спецназівця Олександра Александрова Юрій Грабовський повідомив, що залишив Україну.

Про це він написав на своїй сторінці в Facebook.

"Вибачте, що підвів вас мої друзі!!! Довелося виїхати з України, не по своїй волі! Зате я в безпеці! Не знаю коли повернуся, по можливості, буду відповідати вам. Дуже хочу назад на Батьківщину", - заявив правозахисник.

Яка саме небезпека загрожує йому в Україні Грабовський не повідомив.

При цьому в геомітці як місце, де був написаний пост, зазначений курорт в Єгипті Шарм-ель-Шейх.

Адвокат Інна Рафальська в коментарях до посту написала, що ймовірно Грабовський знаходиться в Україні. За її словами, чоловік, який назвався "Гратовським" і "відповідає опису", був госпіталізований 7 березня в міську лікарню Одеси, а 9 березня його виписали. Вона також повідомила, що буде подана заяву в поліцію: "Ми все одно подамо заяву і попросимо правоохоронні органи в Одесі поставитися уважно".

Адвокат Ігор Черезов в коментарях до повідомлення Грабовського припустив, що даний пост написав не він.

Простите ,что подвёл вас мои друзья!!! Пришлось уехать с Украины , не по своей воле! Зато я в безопасности! Не знаю когда вернусь, по возможности ,буду отвечать вам.очень хочу обратно на Родину .󾌹

Опубликовано Юрием Грабовским 9 марта 2016 г.

9 березня через відсутність Грабовського було перенесено чергове засідання у справі російських військових Александрова і Єрофєєва. Адвокат Єрофєєва Оксана Соколовська заявила, що її колега не виходить на зв'язок кілька днів.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування