ГУР: Бойовиками керує полковник, який знущався над бійцями в РФ

П'ятниця, 11 березня 2016, 12:54

Головне управління розвідки заявляє, що протягом двох останніх днів в районі Ясинуватої та Авдіївки загинули 11 бойовиків, 23 поранені.

Про це йдеться у повідомленні ГУР.

"10 березня ц.р. до Донецької лікарні №18 доставлено 11 загиблих та семеро поранених. 9-10 березня ц.р. у результаті бойових дій в районі н.п.Ясинувата та Авдіївка поранення отримали 23 військовослужбовці 11 окремого мотострілецького полку (Макіївка) 1 АК, шість перебувають у реанімації", - сказано в повідомленні.

 

Крім того, розвідка наводить фото встановленого раніше російського військового полковника Олександра Бушуєва, який на Донбасі перебуває на посаді "командира 7 отдельной мотострелковой бригады (Дебальцево) 1 АК (Донецк, Украина). За документами прикриття він – КОЛОСОВ Олександр Миколайович.

До прибуття на тимчасово окуповані території України полковник Бушуєв проходив службу на командних посадах у Повітрянодесантних військах ЗС РФ: командира батальйону та начальника штабу – першого заступника командира 83 окремої десантно-штурмової бригади (Уссурійськ, Приморський край, Росія).

Розвідка наводить відео запис від 2011 року  83 ОДШБР, під яким коментатори зазначають, що перебуваючи на посаді заступника комбрига Бушуєв змушував бійців виконувати гімн Росії у протигазах на плацу.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування