Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

На сім'ю свідка у справі ГРУшників напали невідомі

Вівторок, 15 березня 2016, 14:09

На родичів одного зі свідків у справі російських ГРУшників, бійця 92-ї бригади ЗСУ скоєно напад.

Про це у вівторок журналістам повідомив військовий прокурор Ігор Німченко, передає ЛІГА.net.

"Ця інформація (про напад, - ред.) абсолютно підтверджена. Ми вважаємо, що це є ланками одного і того ж ланцюжка: у нас була інформація щодо можливості нападу на конвой, а потім і зникнення адвоката Грабовського", - сказав він.

За словами Німченко, 14 березня, в квартиру одного з основних свідків у справі ГРУшників, бійця 92-ї бригади ЗСУ, екс-співробітника СБУ Кирила Вереса увірвалися невідомі. В цей час в квартирі перебували дружина і маленька дитина Вереса.

"Подзвонили у двері люди у формі жеку. Їм відчинили, вони наділи мішок дружині (Вереса, - ред.) на голову, обшукали квартиру, розпитували про зброю і документи. Забрали з сейфа і документи, і зброю", - розповів військовий прокурор.

Німченко зазначив, що кримінальне правопорушення зареєстровано в ЄРДР як розбійний напад. "До голови дружини Вереса приставляли вогнепальну зброю", - додав він. Нападники ставили дружині Вереса питання, що стосуються саме справи ГРУшників Єрофєєва і Александрова.

Німченко нагадав, що свідок Верес є одним з тих бійців, які затримували ГРУшників під містом Щастя Луганської області 16 травня 2014 року.

15 березня адвокат у справі Єрофєєва і Александрова Оксана Соколовська заявила, що її колега Грабовський оголошений в розшук як зниклий безвісти. Про його зникнення стало відомо 10 березня.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: