У Дружківці в суді замість туалетного паперу використовують копії паспортів

Четвер, 17 березня 2016, 11:34

У Дружківському міському суді Донецької області замість туалетного паперу використовують офіційні документи.

Про це на своїй сторінці у Facebook написав активіст "Сильних громад Донеччини" Павло Островський.

За його словами, цей туалет призначений для працівників суду і закривається на ключ, але іноді туди пускають відвідувачів. Документи в туалеті виявив один з активістів, присутній на процесі "мера-сепаратиста" проти активістки Ірини Кирикової.

"В туалеті немає туалетного паперу, але, судячи з усього, працівників суду це не сильно турбує. Замість туалетного паперу у відрі з папером – копії паспортів та ідентифікаційні номера, свідоцтва про реєстрацію, реєстраційні документи Дружківського міського управління юстиції, ухвали суду з мокрими печатками, кореспонденція, рахунки і багато інших документів", – написав Островський.

Він додав, що з цього приводу активісти викликали поліцію, однак голова суду Геннадій Милобог не дозволив провести слідчі дії в туалеті і заявив поліції, щоб йшла геть.

"Складно показати яскравіше ставлення суддів до громадян України, ніж на цьому фото. Ви подаєте в суд позови, копії особистих документів, а працівники суду утилізують їх таким екзотичним способом", – додав Островський.

Это туалет Дружковского городского суда. Он закрывается на ключ, но если попросить распорядителя суда, сюда пускают посе...

Posted by Павло Островський on Thursday, March 17, 2016

За його словами, з цього приводу адвокат Кирикової оголосив відвід усьому складу суду.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування