У Криму "полюють" на незгодних з режимом Путіна

Субота, 19 березня 2016, 10:46

У анексованому Росією Криму на активістів, які виступають проти окупації півострова, відкривають карні справи за статтею "тероризм", а сайти, на яких розміщено антиросійські матеріали, блокують. 

Про це УП повідомили співрозмовники у розвідці. 

"Напередодні візиту президента РФ Володимира Путіна до окупованого Криму на півострові відбулась низка протестних акцій невдоволених кримчан: у всіх містах вранці 17 та 18 березня були помічені графіті із зображенням карикатури "Путлер", листівки з антипутінськими гаслами. Також невідомі повідомили про мінування Сімферопольського аеропорту, автовокзалів АРК та центральних готелів міст Сімферополь та Севастополь", - повідомили вони.

Фото провокаційних надписів проти РФ і Путіна з'явилися у мережі. 

За словами співрозмовників, це змусило представників окупаційної влади  змінити програму "святкового" візиту до окупованого Криму для "святкування" сумнівної події (річниці анексії).

"Путін фактично скасував візит та участь у "святкових" заходах у Севастополі та Сімферополі. Він зупинився у Керчі, де провів коротку нараду з представниками окупаційного режиму півострову з приводу необхідності покращення економічної ситуації, енергомосту та будівництва мостової переправи", - повідомили вони. 

За даними співрозмовників, кримська влада та ФСБ РФ "лютують на півострові": у Сімферополі та Севастополі вулиці чергують патрулі – 2-3 поліцейських та 1 представник ФСБ, у Севастополі до цього додатково залучено військовослужбовців ЧФ РФ.

 
 
 

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування