Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

На окупованому Донбасі - місія ОБСЄ, бойовики продовжують стріляти

Субота, 19 березня 2016, 17:51

19 березня у зоні проведення АТО, попри присутність спостерігачів ОБСЄ, бойовики тричі обстріляли позиції ЗСУ поблизу Майорська зі стрілецької зброї та з зенітної установки -  опорний пункт поблизу Миронівського.

Про це йдеться у зведенні штабу АТО станом на 18:00 19 березня.

За даними штабу, обстановка у зоні АТО з початком доби та протягом дня стабілізувалась: з опівночі активність ворога значно зменшилась, на донецькому напрямку зафіксовано 5 прицільних обстрілів позицій ЗСУ. 

"Перш за все це пояснюється тим, що з 8 ранку на тимчасово окупованій території Донецької області працює спеціальна моніторингова група ОБСЄ на чолі з Олександром Хугом. Але попри на присутність спостерігачів ОБСЄ, російські найманці зі стрілецької зброї тричі обстріляли позиції поблизу Майорська та з зенітної обстановки опорний пункт поблизу Миронівського", - зазначили у штабі. 

Близько 16.00 бойовики обстріляли зі стрілецької зброї сили АТО поблизу Пісків, також зафіксовано 6 неприцільних обстрілів позицій сил АТО.

"О 8:00 та 11:00 з міномету калібру 82 мм російські терористи випустили 5 мін в напрямку позицій поблизу Авдіївки та Новгородського, а з кулеметів великого калібру та гранатометів вели вогонь в районі Майорська та Новгородського", - зазначили у штабі. 

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування