Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У ГРУшника Александрова з'явився новий адвокат - ЗМІ

Неділя, 20 березня 2016, 00:18
У ГРУшника Александрова з'явився новий адвокат - ЗМІ

Замість зниклого адвоката Юрія Грабовського захисником російського військовослужбовця Олександра Александрова може стати київський адвокат Валентин Рибін.

Про це пише "Новая газета".

Видання повідомляє, що захисниця ГРУшника Єрофєєва Оксана Соколовська та російські консули домовилися про участь Рибіна в процесі. Адвокат готовий включитися в справу вже в понеділок, 21 березня. На руках у нього є ордер і підписаний дружиною Александрова договір на надання послуг захисника.

Треба відзначити, що одночасно Рибін є адвокатом росіянина Олега Хлюпина, також обвинуваченого прокуратурою України в роботі на російське ГРУ.

Сам адвокат Рибін свою появу в справі Александрова і Єрофєєва прокоментував ухильно: "Давайте, будь ласка, дочекаємося понеділка".

Ще один український адвокат, який бажає захищати сержанта Александрова, - Віктор Чевгуз. У розмові з "Новою газетою" він розповів, що також володіє офіційними паперами, що дають йому право представляти росіянина в суді.

При цьому про його бажання захищати сержанта поки не знають ні близькі родичі Александрова, ні консули РФ в Києві. Сам Александров, за словами Чевгуза, приймати рішення про вибір власного захисника відмовився і попросив вийти з цим питанням на консула Грубого або своїх батьків.

Як відомо, поліція почала розшук адвоката російського військовослужбовця Олександра Александрова Юрія Грабовського. Про його зникнення стало відомо 10 березня.

Сам Грабовський у соцмережах повідомив, що покинув Україну, побоюючись за свою безпеку.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування