"Аерофлот" обіцяє привезти родичів жертв катастрофи у Ростов і назад

Неділя, 20 березня 2016, 09:25

Російський авіаперевізник "Аерофлот" заявив, що перевезе родичів загиблих в авіакатастрофі Boeing 737 авіакомпанії FlyDubai.

Про  це йдеться у повідомленні від 20 березня.

"Перевезення може бути здійснене з пунктів РФ до Ростова-на-Дону / Краснодара і назад. До відкриття аеропорту Ростова-на-Дону перевезення буде організована до Краснодара", - зазначили у компанії.

Квитки оформляються в економічному класі без оплати тарифу, такс і зборів на власні рейси і рейси дочірніх авіакомпаній Групи "Аерофлот": "Росія", "Донавіа", "Оренбурзькі авіалінії".

Виписати квиток можна в офісах власного продажу "Аерофлоту"  або в будь-якому з представництв авіакомпанії на території РФ (дата закінчення перевезення - 20.04.2016).

Підставою для оформлення перевезення є оригінали документів: свідоцтво про народження, свідоцтво про шлюб, паспорт з відміткою в графах сімейний стан / діти, довідки з РАГСу і інших офіційних установ, які реєструють шлюби і народження дітей.

Також інформацію можна отримати у контакт-центрі Аерофлоту за телефоном 8-800-444-55-55 (безкоштовно по території РФ) і за безкоштовними телефонами у 13 країнах світу.

Як повідомив 20 березня міністр транспорту РФ Максим Соколов, пошукову операцію на місці аварії пасажирського Boeing у Ростові-на-Дону завершено, роботи з ідентифікації останків загиблих при катастрофі триватимуть приблизно два тижні, пише ТАСС.

Як відомо, внаслідок катастрофи літака Boeing 737-800, який виконував рейс з Дубай в Ростов-на-Дону, загинули 55 пасажирів та сім членів екіпажу, серед загиблих також - 8 громадян України, у т.ч. сім'я з 5-річною дитиною.

За попередніми даними, причиною аварії могли стати погані погодні умови: у Ростові була погана видимість і дуже сильний вітер.

Напередодні на місці аварії літака було знайдено "чорні скриньки", які відправили у Москву для розшифровки.

Департамент консульської служби просить щодо додаткової ідентифікації загиблих звертатися за телефонами цілодобової "гарячої лінії" Департаменту консульської служби МЗС України +38 044 238 16 57, +38 044 238 17 77, а також на адресу електронної пошти cons_or@mfa.gov.ua

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News

Усі новини...