Суд над Шевцовим: чергова перерва, підозрюваний у лікарні

Неділя, 20 березня 2016, 17:57

Вінницький міський суд оголосив перерву у засіданні щодо обрання запобіжного заходу для підозрюваного у держзраді екс-керівника обласної поліції Антона Шевцова.

Як повідомляє місцеве видання i-vin.info, суд відбув у дорадчу кімнату, аби обдумати заяву адвокатів Шевцова щодо відводу прокурора Олексія Соловйова.

Перед цим на прохання адвокатів суд допитав свідка захисту – Миколу Матюшенка, приватного перевізника,  який возив Шевцова за гроші у Білорусь.

"Матюшенко повідомив, що Шевцова затримали не о 21:05, як записано в протоколі, а о 18:19 на КПП у с.Сеньківка Чернігівської області. Там його допитували і нібито здійснювали тиск", - йдеться у повідомленні. 

Під час допиту з’ясувалися розбіжності у показах: Шевцов раніше говорив, що він виїздив за кордон з давнім другом, а на суді виявилося, що Матюшенко – випадковий водій, який підвозив Шевцова.

Адвокати також вимагали звільнити Шевцова з-під конвою і на час судового засідання дозволити йому сидіти в залі, а не в клітці. 

Суддя відмовив захисту у відведенні прокурора. Під час зачитування рішення Шевцов почав панікувати та кричати, заявив, що йому погано і суд викликав "швидку". У засіданні було оголошено перерву, а Шевцова відвезли на огляд у лікарню.

Вранці 20 березня, коли суд повернувся до розгляду справи Шевцова, до суду вже викликали "швидку" - Шевцов скаржився на біль у серці.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування