Яресько: Я не маю прем'єрських амбіцій

Неділя, 20 березня 2016, 20:05

Міністр фінансів Наталія Яресько заявила, що не має "прем'єрських амбіцій".

Про це, як повідомляє Укрінформ, глава Мінфіну заявила журналістам 20 березня в кулуарах Ukrainian Fashion Week. 

"Я не маю прем'єрських амбіцій. Моя мета - допомагати українському народові, у даному разі - на посаді міністра фінансів. А завтра буде, що буде", - сказала Яресько.

Як відомо, прізвище Яресько фігурує у повідомленнях щодо зміни глави уряду - за повідомленнями, діюча глава Мінфіну є однією з претендентів на посаду прем'єра. Ще одним з можливих кандидатів називають спікера ВР Володимира Гройсмана

14 березня прес-секретар президента Святослав Цеголко повідомив, що в ході зустрічі з лідером партії "Самопоміч" Андрієм Садовим Петро Порошенко може запропонувати йому стати прем'єром або підтримати на цей пост Наталію Яресько. 

За словами Цеголка, у Порошенка розглядають три варіанти розвитку подій, один з яких - технократичний уряд на чолі з Наталією Яресько. 

У "Самопомочі" раніше заявляли, що розглядають варіант про обрання прем'єром одеського губернатора Міхеіла Саакашвілі.

Разом з тим джерела УП повідомляли, що Яресько має невеликі шанси очолити Кабінет міністрів, переговори з цього приводу тривають, однак схоже, що у прем'єрському кріслі поки залишатиметься Арсеній Яценюк.

Разом з тим Гройсман заявив, що не тримається за своє крісло, однак не може виключати того, що не стане прем'єр-міністром.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування