Соколовська: місцезнаходження адвоката Александрова досі невідоме

Понеділок, 21 березня 2016, 10:33

Захисник Оксана Богословська заявила, що, незважаючи на інформацію про затримання підозрюваного в причетності до зникнення адвоката російського військового Александрова Юрія Грабовського, його місцезнаходження невідомо.

Про це вона написала у своєму Facebook.

"Затримали підозрюваного? Юрія Грабовського як не було, так і немає, місцезнаходження адвоката не відомо; хтось дає якісь свідчення. Знаючи методи роботи ГВП, не дивно отримання зізнань у затриманого в скоєнні будь-яких злочинів, в тому числі, вбивство Кеннеді", - стверджує вона.

Раніше заступник генпрокурора - головний військовий прокурор Анатолій Матіос заявляв, що підозрюваний в організації зникнення Юрія Грабовського - адвоката спецназівця ГРУ РФ Олександра Александрова - затриманий і заарештований, ведеться слідство.

Як відомо, 9 березня Голосіївський районний суд Києва через неявку адвоката Грабовського переніс на 15 березня розгляд справи військовослужбовців Головного розвідувального управління Генерального штабу Збройних сил РФ Євгенія Єрофеєва й Олександра Александрова.

10 березня поліція почала розшук Юрія Грабовського в Одесі.  За даними поліції, адвокат перебував на території санаторію "Аркадія" в Одесі. 

Шевченківський відділ поліції Приморського району Одеси відкрив кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство)Кримінального кодексу.

Сам Грабовський у соцмережах повідомив, що покинув Україну, побоюючись за свою безпеку.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...