Боровик подав заяву на депутата, який його виніс з міськради

Середа, 23 березня 2016, 13:40

Заступник одеського губернатора Саша Боровик подав заяву до поліції на депутата Володимира Полпатіна за інцидент на сесії міськради.

Про це Боровик повідомив у своєму Facebook.

Я юрист и верю в правовое государство. Я не буду опускаться до методов моих оппонентов. Не дождавшись извинений от них и...

Опубліковано Sasha Borovik 23 березень 2016 р.

"Не дочекавшись вибачень від них і не побачивши політичних наслідків для порушників та їх лідерів фракцій (ДД і БПП), я сьогодні подав заяву в поліцію на дії пана Полпатіна і пана Григор'єва, які застосували до мене незаконне фізичне насильство. В цей час я виконував державні обов'язки", - заявив Боровик.

У коментарі УП Боровик заявив, що Полпатін і Григор'єв із місцевої фракції БПП мають скласти депутатські мандати.

"Там є дві людини: Полпатін і Григор'єв. Один з партії ДД, а другий - з БПП. Вони мають вийти з міської ради, а партії, що мають таких членів, також мають дістати репутаційну шкоду", - розповів Боровик.

За його словами, такий "союз" Полпатіна і Григор'єва показує "реформацію регіоналів, їх об'єднання з БПП на місцевому рівні".

"Що стосується адміністративного чи кримінального покарання, то воно має бути досить превентивне, того щоб держслужбовці та депутати всіх рівнів відчували себе захищені під час політичної боротьби від будь-якого насилля, а країна не виглядала дикою", - заявив Боровик. 

Як відомо, 16 березня Боровика, який був обраний ще й депутатом Одеської міськради, виніс із засідання міськради депутат із групи "Довіряй ділам" Полпатін.

Роман Романюк, УП

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...