Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Розвідка: На Донбас з РФ перекидають "Гради"

Середа, 23 березня 2016, 13:51

На Донбас перекидають з Росії дагестанських бойовиків та військову техніку, під Яснуватою бойовики розгорнули комплекс радіолокаційної розвідки.

Про це повідомляє Головне розвідувальне управління.

"Встановлено, що для відновлення втрат та доукомплектування бойових підрозділів 1 АК ЗС РФ прибуло молоде поповнення з Республіки Дагестан РФ. З огляду на активні бойові дії у районі н.п. Авдіївка, прибулі російські військовослужбовці всіляко намагаються уникнути розподілення до 11 омсп, у т.ч. шляхом підкупу офіцерів кадрового органу штабу корпусу", - повідомили у розвідці.

Крім того, у повідомленні зазначається, що з Росії в Антрацит були перекинуті три 122-мм РСЗВ "Град", три БТР, два паливозаправники, два вантажні автомобілі з боєприпасами, три автомобілі з особовим складом (60 військовослужбовців).

До Свердловська з Росії перекинули  п’ять 122-мм РСЗВ "Град".

Українською стороною надана інформація представникам Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ про наявність танків та артилерійських систем калібром понад 100-мм у районах Ясинувата, Донецьк, Мічуріне, Кузнецово-Михайлівка та Свободне.

Крім того, за даними розвідки, в районі Авдіївка-Ясинувата нарощуються можливості артилерійської розвідки. У районі н.п. Ясинувата розгорнуто комплекс радіолокаційної розвідки "Зоопарк-1".

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування