Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Бойовики змусили сили АТО відкрити вогонь у відповідь під Авдіївкою

Четвер, 24 березня 2016, 09:24

Бойовики за минулу добу не вдавалися до штурмів промзони Авдіївки, але вели потужні обстріли з мінометів.

Про це "Українській правді" розповів речник АТО Віктор Шубець.

"Авдіївка цієї доби була одним з найгарячіших напрямків", - сказав він і додав, що були обстріли, але штурмів цієї доби не було.

Всі фото Олександра Клименка
Всі фото Олександра Клименка "Голос України"

"З метою збереження життя наших бійців один раз вони відкрили вогонь у відповідь зі стрілецької зброї", - зазначив Шубець.

Шубець додав, що станом на 8 годину обстріли припинилися.

Водночас за інформацією УП, інтенсивність обстрілів промозони в Авдіївці підвищилась після 18 години. Бойовики застосовували артилерію 120мм и 82 мм міномети, також обстрілювали з АГС і стрілецької зброї.

Як повідомляють співрозмовники УП, за попередньою інформацією, в районі промзони є чотири поранених – один з них від снайпера.

 

Водночас речник АТО Віктор Шубець на питання щодо втрат з боку бойовиків зазначив, що наразі цю інфомарцію намагаються встановити.

Водночас, гарячими точками за минулу добу були також Опитне, Піски. Неспокійно було у Зайцевому, Майорську і Новотроїцькому.

"Близько 6 години вечора у середу в районі Новотроїцького "проросійські бойовики під’їхали на камазі до позицій 72 бригади на відстань до 1 кілометра", - повідомляється на офіційній сторінці 72 бригади.

 

"З нього вийшли біля 30 чоловік піхоти, спішились і розгорнулись в бойові порядки пішли штурмом на наш опорний пункт. Наші бійці відкрили вогонь на знищення, як результат підбитий камаз (на фото) а з поля доносяться стони та крик поранених", - додали у 72-й бригаді.

Оксана Коваленко, УП

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування